summer-camp Marketing Summer Camp: in alle rust een sprong vooruit

Marketing Summer Camp. De zomer is een niet alleen een goede tijd om uit te rusten, maar ook om je in rust voor te bereiden op wat je verder wilt.  Dit jaar en daarna. Haal jij alles uit jezelf op je werk of zijn er onderwerpen waarop je je eigenlijk wilt of zelfs moet verbeteren? Ook in deze tijd waarin het Corona-virus de wereld teistert, blijven dat relevante, strategische vragen.

Deelnemers van onze trainingen gaven enkele jaren geleden aan dat het zo jammer vonden dat tijdens de zomer de meeste trainingen stil liggen. Terwijl de rust van de zomer juist het moment is waarop veel mensen iets zouden willen doen aan hun professionele ontwikkeling. Daarvoor hebben wij Marketing Summer Camp ontwikkeld.

Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Geloof in jouw toekomst en kom naar het Marketing Summer Camp van Go! Total Branding. Onze klassen zijn in verband met het Corona-virus maximaal 6 mensen groot. En uiteraard houden ook wij afstand.

Tijdens het Marketing Summer Camp kun je in de maand juli jezelf verbeteren op één of meerdere velden binnen het marketingvak:

  1. Donderdag 09.07:                                         Citybranding
  2. Vrijdag 10.07:                                                Internal branding
  3. Woensdag 16.07 en donderdag 17.07:     Marketingplan schrijven
  4. Donderdag 23.7                                             Content als strategie (NIEUW!)
  5. Vrijdag 24.07:                                                Positionering

Marketing Summer Camp: vijf trainingen én een intervisiebijeenkomst

Tijdens het Marketing Summer Camp 2020 ga je samen met onze professionals en andere deelnemers even terug naar jezelf en specifieke onderwerpen binnen ons vak. Tijdens de trainingen krijg je niet alleen een theoretische update, maar ga je vooral op zoek naar antwoorden voor jouw eigen praktijk. Juist die insteek zorgt voor plezier en energie is onze ervaring. En niet alleen tijdens het Marketing Summer Camp: iedere deelnemer aan één of meer trainingen mag gratis deelnemen aan een intervisie-bijeenkomst waarin je terugblikt op wat je geleerd hebt gekoppeld aan jouw praktijk!

Het Marketing Summer Camp biedt in totaal vijf trainingen. Het is mogelijk je voor één of meerdere in te schrijven. Schrijf je je voor 2 trainingen in, dan krijg je 10% korting op de tweede die je volgt.

Informatie? Kijk voor detailinformatie over onze trainingen op de specifieke pagina’s waarop deze trainingen staan beschreven of stuur ons een mailtje.

Naam
Email
Telefoonnummer
Opmerking of vraag