Trainingen

/Trainingen
Trainingen 2016-11-01T13:18:46+00:00

 

strategisch-marketingplan-strategisch-marketingcommunicatieplan Trainingen

Leuk, snel en interactief leren? Volg één van onze trainingen!

Trainingen maken een vast onderdeel uit van de wijze waarop we werken. We krijgen echter vaak de vraag vanuit organisaties waarvoor we niet werken: “Kunnen jullie ons op een leuke, snelle en interactieve manier leren om dingen volgens het boekje te doen? Naar aanleiding daarvan hebben we een aantal trainingen ontwikkeld die we inmiddels alle met veel succes hebben gegeven. En natuurlijk weer hebben aangepast en verbeterd, omdat wij altijd ook leren van deelnemers en onze inzichten voortdurend veranderen door bijvoorbeeld onderzoek dat wij of anderen doen.

Op dit moment bestaat ons aanbod uit de volgende 7  trainingen:

1. Training Ondernemingsplanschrijven: hoe schrijf je een ondernemingsplan en zorg je dat het zo goed is dat het de toets der kritiek van de bank kan doorstaan?

2. Training Retail 2.0 | Meer Omzet met je winkel: hoe gooi je bestaande patronen in je winkel snel om en speel je beter in op hoe mensen winkelen?

3. Training Visie-ontwikkeling: hoe formuleer je een pakkende visie voor je bedrijf, business unit of afdeling?

4. Training Corporate Story: de corporate story is de de basis voor een hechte relatie tussen een organisatie enerzijds en klanten en medewerkers anderzijds. Alleen: hoe schrijf je die?

5. Training Internal Branding: een sterk merk begint intern. Maar hoe pak je Internal Branding aan?

6. Training Positionering: markten worden steeds voller, hoofden van afnemers ook. Hoe kom je tot een unieke breinpositie voor je merk?

7. Training Strategische Zorgmarketing: de zorg wordt door vooral veranderingen in het beleid van de Rijksoverheid steeds meer in het defensief gedrongen. Hoe zorg je ervoor dat je zodanig inspeelt op behoeften en je positioneert, dat zorgconsumenten jouw organisatie kiezen?

Ben je geïnteresseerd in één van onze trainingen? Kijk in de kalender op deze website of op specifieke pagina’s van trainingen wanneer de eerstvolgende wordt gegeven of mail/bel ons.  Voor afdelingen die een training willen volgen, gelden speciale tarieven.