trainingen-1 Trainingen

Leuk, snel en interactief leren? Volg één van onze trainingen of Masterclasses!

Trainingen maken een vast onderdeel uit van de wijze waarop we werken. We krijgen echter vaak de vraag vanuit organisaties waarvoor we niet werken: “Kunnen jullie ons op een leuke, snelle en interactieve manier leren om dingen volgens het boekje te doen? Naar aanleiding daarvan hebben we een aantal trainingen ontwikkeld die we inmiddels alle met veel succes hebben gegeven. En natuurlijk weer hebben aangepast en verbeterd, omdat wij altijd ook leren van deelnemers en onze inzichten voortdurend veranderen door bijvoorbeeld onderzoek dat wij of anderen doen.

Op dit moment bestaat ons aanbod uit de volgende trainingen (klik op de namen van de trainingen om naar de specifieke pagina van de betreffende training te gaan):

1. Training Ondernemingsplan schrijven: hoe schrijf je een ondernemingsplan en zorg je dat het zo goed is dat het de toets der kritiek van de bank kan doorstaan?

2. Training Visie-ontwikkeling: hoe formuleer je een pakkende visie voor je bedrijf, business unit of afdeling?

3. Training Internal Branding: een sterk merk begint intern. Maar hoe pak je Internal Branding aan?

4. Training Positionering: markten worden steeds voller, hoofden van afnemers ook. Hoe kom je tot een unieke breinpositie voor je merk?

5. Training Citybranding: hoe ontwikkel én beheer je een sterk gemeentelijk merk?

6. Training marketingplan schrijven: leer hoe je een strategisch marketingplan schrijft.

7. Masterclass Personal Branding voor ZZP’ers: leer hoe je jezelf onderscheidend neerzet, meer klanten aantrekt en wèl wordt uitgenodigd voor  gesprekken!

Ben je geïnteresseerd in één van onze trainingen? Kijk onderaan op specifieke pagina’s van trainingen wanneer de eerstvolgende wordt gegeven of mail/bel ons: 06-515.61.404.

Voor groepen of afdelingen die een training willen volgen, gelden speciale tarieven.

 

Naam
Email
Telefoonnummer
Opmerking of vraag